mandag 12. januar 2009

Innlegg nr100!

Selv om mange andre sikkert har skrevet 500 blogg innlegg, feirer jeg mitt innlegg nr 100!!:D

Fredag & lørdag
Siste skoledag før helgen og det føles alltid super godt. Jeg lå over til Miranda og vi prøvde å se Mamma mia, men den klikket i begynnelsen. Så vi satt der og bablet om alt mulig. Hun er en kjempegrei venninne å ha. Og med henne så har du aldri et stille moment. :)

Sto opp kl 9 og Miranda kjørte meg hjem mens vi hørte på Paolo Nutini.
ca 50 min senere hentet Sandy meg opp og jeg, hun og ungene dro til Knoxville for å se film.
Vi dro til en kino som er kjempe billig. Du får drikke, popkorn og en billett til 4 dollar eller bare en billett til 2 dollar. Filmene som de spillte er litt gamlere enn filmene på de "dyre" kinoene.
Så Sandy hadde bestemt at vi skulle se Zack and Miri make a porno movie. Noe som var egentlig ganske typisk lokal kontaken min. Filmen var egentlig ganske artig men, syntes superbad var bedre ihvertfall :)
Dro hjem til Sandy spiste pizza og så filmen click som var rar og syntes ikke at det var rart at den hadde fått 2 av 6 i Norge.

Kjøpte min offisielt første veske på Ross for 20 dollar.

Søndag:
Sov lenge (dvs kl 10) og sto opp og fikk en crazy ideé. Jeg begynte å rydde rommet mitt, støvsuge og legge på nye trekk på senga og alt. Tror at Karen ble overrasket fordi hun bare wow og you have to take a picture of this! Pluss at jeg har fått et lys med blueberry aroma lukt...mmm.

Blueberry muffin :)
Så dro jeg og karen til et hus som de har lyst til å kjøpe. Den har 11 acres iforhold til de 1/2 acre som de har nå. Det er mer som en gård, bare at de ikke virkelig skal drive en gård da.
Så et større hus, to etasjer og masse land som vi for eksempel kan være rånere og kjøre 4 hjulinger på. Haha, huset er litt gammelt og må bli fikset opp.
Så kanskje de flytter dit en måned før jeg drar eller noe. Men først må de så klart kjøpe det og hele familien syns det er en flott plan. Innsiden ligner litt på morfar og mormors gamle hytte i Belgia.

3 kommentarer:

Marte sa...

elsker bildet <3

Nathalie sa...

Jepp, spesielt for bursdagsbarnet :D

Jørgen sa...

regne med det ikke blir like læng te innlegg nr 200. :P